PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Uimapaikat Pyhäjoella

Pyhäjoen virkistyskohteet -kartta

Olemme julkaisseet virkistyskohteiden digikartan Google Mapsissa. Tässä linkki Pyhäjoen virkistyskohteet -karttaan ja klikkaamalla kohdetta saat siitä lisätietoja ja reittiohjeet. Karttaan on listattu useita uima- ja liikuntapaikkoja, retkikohteita, tulipaikkoja, nähtävyyksiä, frisbeegolfradat sekä kalasatamat. Otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan - voit jättää palautetta esimerkiksi vapaa-aikatoimen palautelomakkeella.

Pyhäjoella toteutetaan vuoden 2020 aikana laaja Retkeilyreitistö-hanke, jonka aikana merkitään ja parannetaan yli 200 kilometriä kävely- ja maastopyöräilyreittejä sekä uimarantoja. Virkistyskohteisiin kunnostetaan olemassa olevia ja rakennetaan uusia rakennuksia ja rakennelmia kuten laavuja, nuotiopaikkoja, puuvajoja, kuivakäymälöitä ja jätekatoksia. Kohteista valmiina on jo mm. Oravisjärvi, johon saat reittiohjeet ylläolevasta kartasta.

Tiedotamme lisää hankkeen etenemisestä verkkosivuillamme.

perheidenraahe_ulkoilu_kuva-125.jpg

 

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan