PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Siikajoki; Reppu joka selkään!

Keräämme yhdessä reppuja ja koulutarvikkeita lapsille ja nuorille!

Tule mukaan auttamaan ja toimita reppu ja/tai koulutarvikkeet OP Ruukin konttoriin heinäkuun aikana. Toimitamme lahjasi perille Siikajoen kunnan vähävaraisille perheille! Sinä, joka haluat lahjoittaa; toimita reppu ja/tai koulutarvikkeet OP Ruukin konttoriin heinäkuun aikana. Perheet, ilmoita lapsen ikä ja lempiväri nuoriso-ohjaaja Elinalle viestillä p. 040 3156 255 tai sähköpostilla elina.matkaselka(a)siikajoki.fi Otamme yhteyttä perheisiin ja jaamme reput ja koulutarvikkeet niitä tarvitseville elokuun alussa nuortentalo Ruorilta!

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...