PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Ovet-valmennus® erityistä tukea tarvitsevien lasten (alle 16 v.) vanhemmille

Ovet-valmennus® erityistä tukea tarvitsevien lasten (alle 16 v.) vanhemmille pe-la 15.-16.10.2021 Kylpylä SaniFanissa (Jukupolku 3, Kalajoki). Tule avaamaan ovia uusille oivalluksille sekä vahvistamaan tietojasi omaishoitajuudesta, perheen tukipalveluista, muutoksen kohtaamisesta ja vertaistuesta. Valmennus sisältää alustuksia, ryhmätoimintaa ja pohdintatehtäviä. Osallistuminen ei edellytä virallisen omaishoidon tuen saamista eikä yhdistysten jäsenyyttä. Hinta 80€/hlö sis. majoituksen 2hh, ateriat, kylpyläliput sekä valmennusmateriaalin. Valmennus on suunnattu Jokilaaksojen ja Raahen seutukunnan omaishoitajille. Valmennukseen voi hakeutua alle 16v. erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhempi/vanhemmat. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoa ja ennakkoilm. 1.10.2021 mennessä OmaisOivan työntekijöille: Riitta Sipola: riitta.sipola(at)raahenomaishoitajat.fi, puh. 044 551 6803 tai Milla Haapaniemi: omaisoiva.raahe(at)gmail.com, puh. 044 551 6804

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...