PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Kansainväliset koko perheen pihapeli-illat Pyhäjoella

Uusia ja vanhoja pihapelejä kaiken ikäisille!
Tervetuloa Pyhäjoelle! -hanke järjestää tänä kesänä kaikille avoimia pihapeli-iltoja eri puolilla Pyhäjokea. Ohjelmassa on uusia ja vanhoja pihapelejä kaiken ikäisille. Pihapeli-iltoja järjestetään joka toinen tiistai klo 18-20 seuraavasti: 16.6. Pirttikosken koulu, 30.6. Annalan kotiseutumuseo ja frisbeegolfrata, 14.7. Ylimattila Arboretum, Parhalahti, 28.7 Yppärin merimaja ja 11.8. Kielosaaren liikuntapuisto. Pelien lomassa on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Säävaraus. Pihapeli-illat järjestetään yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa. Tervetuloa!

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...